Pikkulin tekijät

Metsämarja Aittokoski

käsikirjoittaja, kirjailija, ohjaaja, tuottaja, artisti

Metsämarja on Pikkulin äiti, sillä hän on kirjoittanut kaikki Pikkuli-kirjat ja on Pikkuli animaatioiden ohjaaja ja pääkäsikirjoittaja. Metsämarja on lastenkulttuuriin ja lasten mediasisältöihin erikoistunut taiteilija, jonka käsikirjoittamia ja ohjaamia tuotantoja on mm. YLE Lasten ohjelmistossa sekä Pikku Kakkosen apissa. Metsämarja esiintyy Pikkulin laululeikkishowssa laulajana, lisäksi hän sanoittaa Pikkulin laulut.

Antti Aittokoski

ohjaaja, kuvittaja, säveltäjä, artisti

Antti on lastenkulttuuriin ja lasten mediasisältöihin erikoistunut taiteilija. Antti on monipuolinen säveltäjä ja muusikko, joka on toteuttanut ja säveltänyt Aittokoskien kaikkien tuotantojen ja projektien musiikit näytelmistä elokuviin, televisiotuotannoista mobiilisovelluksiin. Hän vastaa Pikkuli -kirjojen kuvituksista.

Pikkulin menestyksen takana on kymmenien osaajien työpanos

Pikkulin parissa on työskennellyt vuosien varrella suuri joukko eri alojen ammattilaisia. Lisäksi monet ovat toteuttaneet opintoihinsa kuuluvan ammatillisen työharjoittelun tai jopa TET-jakson Pikkulin studiolla.

Sanni Lahtinen ja Heta Jokinen ovat kehittäneet Pikkuli-hahmot ja sekä alkuperäisen animaatiosarjan tyylin Elli Vuorisen kuvituksen pohjalta. 

Ville Rantapuska ja Aissa Nylund ovat toteuttaneet useita Pikkuli-pelejä ja sovelluksia. 

Metsämarjan ja Antin pojat Sarka, Aarni ja Ilmari ovat työskennelleet Pikkulin laululeikkishown keikoilla sekä levyn äänityksissä.

Heidän lisäkseen Pikkuli-animaatiosarjassa sekä pelien parissa on työskennellyt kymmeniä muita ammattilaisia.