Pikkuli ympäristökasvatuksen tukena
(1,5 h)

Oli ehdottomasti kaiken ajan ja rahan arvoinen koulutus, jota kyllä aion suositella myös muille työyhteisössäni!

Sisältö

Pikkulin kanssa luontoon (1,5 h)

Tässä koulutuksessa hypätään Pikkulin metsään, joka toimii mainiona pohjana luonto- ja ympäristökasvatukseen. Metsä tarjoaa mahdollisuuden niin leikkiin, seikkailuun kuin rauhoittumiseen. Pikkulin luonto- ja ympäristökasvatukseen yhdistyvätkin myös tunteiden ja tunnelmien tunnistaminen ja säätely. 

SISÄLTÖ

Metsän luonto ja rauha tarjoavat lapselle mielihyvää, raikasta ilmaa, elämyksiä sekä tärkeitä yhdessä jaettuja kokemuksia, jotka kaikki tuottavat iloa lapsen elämään. Tämän lisäksi luonnolla on kokonaisvaltainen vaikutus niin aikuisen kuin lapsen hyvinvointiin. Pikkuli jos kuka tietää tämän. 

Luontosuhteen pohja luodaan jo lapsuudessa ja hyvä luontosuhde voi toimia voimavarana läpi elämän. Tiesitkö, että jo 15-20 minuuttia metsässä laskee stressitasoja ja vähentää lihasjännitystä! https://yle.fi/uutiset/3-9548399 

Ympäristökasvatus sisältää kolme ulottuvuutta: oppiminen ympäristössä, oppiminen ympäristöstä sekä toimiminen ympäristön puolesta. Pikkulin kanssa luontoon -paketti sisältää näitä kaikkia. 

Osana ympäristökasvatusta toimii vahvasti myös myötätuntotaidot. Myötätuntotaitojen myötä lapsi oppii arvostamaan sekä itseään, toisia että ympäristöään.

Koulutus pohjautuu tarinaan Pidä metsä siistinä, Pikkuli ja sisältää:

  • Tutustuminen 5 teemaan liittyvään tuokiokorttiin
  • Perehdytys Pikkuli-oppimateriaalien käyttöön

Miten

 

Hinta: 28€ (sis. alv 24%)
Hyppää mukaan!

Ilmoittaudu mukaan

Teemme mielellämme kunnille sekä yksityisille toimijoille räätälöityjä koulutuspaketteja, tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Koulutukset onnistuvat niin etänä kuin paikan päälläkin.

Ota yhteyttä