Tunteet takussa? Pikkulin Tunnetaitokorteilla perusasiat haltuun (1 h)

Uskomattoman edullinen tunnin tietopaketti tarjoaa vinkkejä sekä Pikkulin Tunnekorttien että Pikkulin Taitokorttien käyttöön. Lisäksi osallistuneet saavat 15 % alennuksen Pikkulin Tunne- ja Taitokorteista!

Uskomattoman edullinen tunnin tietopaketti tarjoaa vinkkejä sekä Pikkulin Tunnekorttien että Pikkulin Taitokorttien käyttöön. Lisäksi  saat 15 % alennuksen Pikkulin Tunne- ja Taitokorteista! 

Pikkulin Tunnekortit auttavat lasta tunnistamaan, ilmaisemaan ja nimeämään erilaisia tunteita. 

Voi käyttää Tunnekortteja eri tavoin: 

  • Keskustelun herättämiseen omista tai jonkun toisen tunteista 
  • Erilaisten tunteiden nimeämiseen ja tunnistamiseen 
  • Erilaisten pelien pelaamiseen samalla tunteita käsitellen.


Koulutus antaa sinulle konkreettisia vinkkejä, kuinka käyttää tunnekortteja arjen pedagogiikassa, toimintahetkissä, Pikkuli-kirjaa lukiessa tai Pikkuli-jaksoja katsoessa. 

”Osa lapsista osaa kuvailla selkeämmin omia tunnetiloja. He saattavat myös ottaa muiden tunteet paremmin huomioon ja havainnoida paremmin, millainen tunnetila kaverilla on.”

*     *     *

Pikkulin Taitokortit pohjaavat mielenterveyshoitaja ja terveydenhoitaja Kaisa Nybergin kehittämään Living Skills -menetelmään lasten empatiakyvyn, tunnetaitojen, kaveritaitojen sekä itsetunnon vahvistamiseksi. Taitokorttien kuvat ja kysymykset auttavat lasta tunnistamaan omia tunteita, vahvuuksia ja harjoiteltavia asioita. Tavoitteena on lapsen psykososiaalisten taitojen vahvistaminen

Pikkulin Taitokorttien teemat ja kysymykset pohjautuvat laajaan tutkimuskirjallisuuteen lasten hyvinvoinnista, tunneälystä ja sosioemotionaalisesta kompetenssista. Lisäksi menetelmän kehittäjällä Kaisa Nybergillä on vankka ammatillinen koulutus ja laaja käytännön kokemus lapsiperhe-, lastensuojelu- ja mielenterveystyöstä.

“Taitokortit vievät tunnetaitojen oppimisen pidemmälle, syventävät opittua!”

Sisältö

Miten

10,00 €
Sisältää alv. 24 %

Webinaari KE 8.3.2023 klo 18–19 

Koulutukseen ilmoittautuneet saavat katsottavakseen webinaaritallenteen.

Ilmoittaudu mukaan

Teemme mielellämme kunnille sekä yksityisille toimijoille räätälöityjä koulutuspaketteja, tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Koulutukset onnistuvat niin etänä kuin paikan päälläkin.

Ota yhteyttä