Skip to main content

Pikku Kakkosesta tuttu Pikkuli pomppii ihanissa uutuuskirjoissa!

Pikkuli-televisiosarja on noussut monen päiväkoti-ikäisen suosikiksi, ja Pikkuli-kirjojen perään on tullut paljon kyselyitä. Odotuksiin on nyt vastattu, sillä tänä syksynä julkaistaan peräti kaksi uutuutta!

Pikkulin syntymäpäivä -kirjassa Pikkulin juhlasuunnitelmat paisuvat, ja lahjatoivelista ylittää niin perheen kuin ystävienkin ymmärryksen. Menevä ja hiukan opettavainenkin tarina yhdistyy iloiseen kuvitukseen, jossa on paljon pientä lukijaa kiinnostavia yksityiskohtia.

Pikkulin Puuhakirjassa piirretään, väritetään, opetellaan numeroita ja kiinnitellään tarroja. Mukavaa ajanvietettä vaikkapa pitkille automatkoille!

Pikkulin syntymäpäivä -kirjaa myy syksyn ajan yksinoikeudella Suomalainen kirjakauppa. Poikkeuksen tekevät Helsingin Kirjamessut, joilta voi ostaa molempia kirjoja myös suoraan kustantajalta.

Tule tapaamaan Pikkulia messuille sunnuntaina 29.10. klo 11 Kustannus-Mäkelän messuosastolle 6 A 60 ja kirjamessujen lastenalueelle klo 12.

Kustannus-Mäkelän ja Pikkulin yhteistyö jatkuu, ja luvassa on lisää uusia Pikkuli-julkaisuja syksyllä 2018.

Pikkuli-hahmo sai alkunsa Metsämarja Aittokosken kirjoittamasta lastenkirjasta Lennä Pikkuli, lennä! (Aurinko Kustannus 2011). Kirjan pohjalta toteutettiin 26-osainen televisiosarja, jota on esitetty Suomessa Pikku Kakkosessa ja muualla yli 20 maassa. Pikkuli seikkailee myös mobiilipeleissä ja oppimissovelluksissa.

Pikkulin syntymäpäivä (32 sivua)

Tarina: Metsämarja Aittokoski

Kuvitus: perustuu Pikkuli-televisiosarjaan

Pikkuli: Puuhakirja (24 sivua + tarra-arkki)