Skip to main content

Pikkulin, kesän ja hyvän musan ystäville tiedoksi, että upouusi Kesäystävä -musavideo löytyy nyt Pikkulin YouTube-kanavalta! Mennyttä kesää, leikkikavereita ja yhteisiä seikkailuja muistelevassa videossa esiintyvät Pikkulin, Metsämarjan ja Antin lisäksi Vilskeen päiväkodin lapset ja aikuiset. ”Päiväkotiväen kanssa oli ihan super-hauskaa tehdä videota”, kertoo Metsämarja. ”Kuvasimme Kesäystävä-videota kesän ja syksyn taitteessa ja sää oli kylmä. Välillä meille Antin ja kuvaaja Samin kanssa tuli tosi vilu, mutta lapsia keli ei tietysti haitannut yhtään” Metsämarja muistelee. ”Ei minullekaan tullut kylmä, kun tanssin ja pompin koko ajan huomauttaa Pikkuli.

Kesäystävä laulussa mukana on myös Puolalan koulun musiikkiluokkien neljäsluokkalaisten upea kuoro. Suurkiitos laulajille sekä musiikkiluokkien opettajille Oona Heiskalalle ja Aila Arolalle!

Kesäystävä laulun on säveltänyt ja sovittanut Antti Aittokoski ja sanoittanut Metsämarja Aittokoski. Rumpuja kappaleella soittaa Sarka Aittokoski ja pianoa Aarni Aittokoski. Julkaisija on PIKKULI Group Oy. Kesäystävä -videolla on esiintyjänä myös Ilona Hietanen ja toisena kuvaajana Sami Tapio. Videon on tuottanut AittoFlow.