Skip to main content
TiedotteetUutiset

Pikkuli hurmaa pian myös Japanissa


Parhaillaan sekä Pikku Kakkosella että Buu klubbenilla esitettävä suomalainen Pikkuli-animaatiosarja on kutsuttu Japanin Tokyo Anime Awards -festivaaleille peräti kahteen eri näytökseen.

Tokiossa Pikkulin jaksoja kahdessa eri näytöksessä

Pikkuli-animaatiosarjan kaksi jaksoa esitetään Tokiossa osana Nordic Screeningiä perjantaina 10.3 ja lisäksi Pikkulin jaksoja nähdään myös lasten näytöksessä lauantaina 11.3.
Jo aiempien Japani-tapaamisten perusteella Pikkulilla voi olla hyvät mahdollisuudet lennähtää suoraan japanilaisten sydämiin. Pikkulista on jo alustavasti kiinnostunut muutama paikallinen taho ja Tokyo Anime Awards -festivaalin näytökset antavat mahdollisille yhteistyökumppaneille hyvän kuvan siitä, miten Pikkuli ottaa yleisönsä Japanissa.

Pikkulin ääninäyttelijä ja 30 Pikkuli-pehmoa Tokiossa

Tällä kertaa Japaniin matkustaa neljän sarjan jakson lisäksi myös ohjaaja-tuottaja Metsämarja Aittokoski sekä Pikkulin ääninäyttelijä Ilmari Aittokoski, 9 v. Lisäksi Ilmari esiintyy myös Pikkuli-hahmona ja pääsee tapaamaan japanilaista yleisöä ennen näytöksiä.

”Välillä pitää jännittää että kaatuuko, kun kaikki tulee niin kovasti halaamaan Pikkulia!” nauraa Ilmari. Pikkulilla on mukanaan myös suuri laukullinen Pikkuli-pehmoleluja japanilaisille lapsille jaettavaksi.

Suomen Tokion suurlähetystö osallistuu Pikkulin Japanin matkan tiedotukseen jakamalla kuvia ja tunnelmia sosiaalisen median tileillään:

Twitterissä