Skip to main content

Ensimmäiset Pikkuli-hahmoihin pohjautuvat tuotteet ilmestyvät kauppoihin syksyllä 2017. Pikkulilla on jo oma suomalainen 26-osainen TV-animaatiosarja, jota esitetään parhaillaan sekä Pikku Kakkosessa että Buu klubbenissa.

Niin kotimaassa kuin ulkomailla pieniä katsojia ja heidän vanhempiaan ilahduttanut sarja on myyty yli 25 kanavalle ympäri maailman.

 

Pikkuli-kumisaappaat marjametsään ja päiväkotiin

Syksyn 2017 Pikkuli-tuotteita myyvät yksinoikeudella K-Citymarketit. Sekä lapsia että aikuisia ihastuttaneet supersöpöt Pikkuli-kumisaappaat tulevat myyntiin jo heinäkuun lopulla. Kumisaappaat on suunnattu päiväkoti-ikäiselle ja iloisia Pikkuli-kumppareita löytyy kahdella eri pohjavärillä.  Kolmevuotiaat testikäyttäjät eivät olisi suostuneet riisumaan saappaita lainkaan!

Pikkuli-matkalaukut kääntävät päät niin junassa kuin lentokentällä

Upeasti Pikkuli-animaatiosarjan grafiikkaa hyödyntävät todella kauniit matkalaukut sopivat niin pienelle kuin isommallekin matkustajalle.  Sinistä matkalaukkua kuvittaa Pikkulin kotipuu, josta voi bongata Pikkulin lisäksi perheenjäseniä ja ystäviä. Vihreän matkalaukun kuvitus vie suomalaiseen metsään. Molempia matkalaukkuja löytyy sekä pienelle sopivassa koossa (cabin size) että hiukan pidempään matkaan sopivana (medium size). Matkalaukut löytyvät liikkeistä alkusyksystä.

 

Lisää Pikkuli-tuotteita tulossa

Kotiyleisön hurmanneen Pikkuli-animaatiosarjan visuaalinen ilme näkyy myöhemmin syksyllä myös muissa Pikkuli-tuotteissa, jotka löytyvät loppusyksyllä K-Citymarketeista. Esimerkiksi lasten vaatemalliston ihanat Pikkuli-kuosit ilahduttavat varmasti sekä lasta että vanhempaa. Pikkuli-tuotteiden lisensoinnista vastaa naantalilainen pitkänlinjan maahantuontiyritys Agentur Arne & Mirja Holmberg Oy.