Skip to main content
TiedotteetUutiset

Pikkulin Lampiloiskis on suosittu peli

Vaikka kesä alkoi viileänä, ei hätää – uimaan voi hypätä Pikkulin Lampiloiskis-pelissä!

Loppuvuodesta 2016 julkaistu Pikkuli Lampiloiskis on  yksi Pikku Kakkosen sovelluksien suosituimmista sisällöistä. Lampiloiskis-pelissä voi hyppiä Pikkulin kanssa lumpeelta toiselle, kerätä kukkasia ja tavata Pikkuli-animaatiosarjasta tuttuja hahmoja.

Pikkuli-tiimi lähti kehittämään Lampiloiskista siitä näkökulmasta, mikä olisi Pikkulin vahvuusaluetta uimista ja lampea hyödyntävä peli. Kehittämisessä suurena haasteena oli se, että pelin pitäisi soveltua sekä pienille että isoille Pikkulin ystäville, mutta siinä ei silti ole vaikeustasoja.

Pienimmille pelaajille jo pelkästään lumpeilla hyppiminen ja lammessa sukeltelu ovat hauskoja juttuja. Isommille pelaajille lisähupia tuo mahdollisuus kerätä mahdollisimman monta kukkaa tai  bongata ystäviä ja perheen jäseniä lammelta. Tiimi sai ilokseen viestiä vuoden alussa äidiltä, joka kertoi sekä perheen 3- että 6-vuotiaan ihastuneen peliin.

Hauskuutta lisää se, että aina lammesta pintaan noustessan Pikkulin täytyy ravistella pois ylimääräiset vesipisarat. Peliin tuo haastetta realistisen tuntuinen maailma: välillä Pikkulin voimat loppuvat ja hänen täytyy torkkua hetki, jolloin etenemään ei pääse ennen kuin energiavarastot on tankattu pienillä päiväunilla.

Välillä taas lammelle saapuu ilta ja kulkua valaisevat tulikärpäset.

Tunnelmallinen Pikkulin Lampiloiskis-peli loppuu iloiseen nuotiohetkeen – miten monta kukkaa sinä sait kerättyä?

 

 

Pikkulin Lampiloiskis on ladattavissa ilmaiseksi Pikku Kakkosen sovelluksen kautta näistä latauslinkeistä: