Pikkulin maailma on turvallinen, mutta myös yllätyksiä täynnä

Pikkuli elää metsässä pesässä yhdessä äidin, isän, siskon ja veljen kanssa. Pikkulin paras ystävä on Honkkeli, konkkelikoipinen kahlaajalintu. Mukana ovat usein myös pienet pyynpoikaset äitinsä kera, hämähäkki, pöllö, myyrä sekä muita ystäviä.

1
PIKKULI
2
TSIRI
3
KIP
4
ÄITI
5
ISÄ
6
HONKKELI
7
SAMMAKKO
8
PYYNPOIKASET
9
TIKKA
10
MYYRÄ
11
PÖLLÖ
12
HÄMÄHÄKKI
13
PYYROUVA
14
PIKKULIN KOTIPUU
15
VILLA-PYY (Pyyperheen koti)
16
MYYRÄN TUNNELIT
17
PÖLLÖLÄ
18
TIKAN AUTORÄMÄ
19
MYYRÄN VESIPUMPPU
20
MYYRÄN KASVIMAA
21
SAMMAKKOLAMPI
22
LIITO-ORAVA
23
PUSSAAVAT PYRSTÖTIAISET
24
SATEENVARJOKEINU

TÄSSÄ KUVASSA VOIT TUTUSTUA AURINKONUMMEN METSÄN ASUKKAISIIN JA PAIKKOIHIN.

Pienen linnun maailmassa on jatkuvasti jotain uutta ja Pikkulin eteen tuleekin usein vaikeita asioita. Uskaltaisiko lentää tai pyytää anteeksi? Entä jos vanhemmat riitelevät tai lemmikki näyttää kuolleen? Onko oikein olla kateellinen tai itsekäs? Onneksi Pikkuli selviää kaikesta perheensä ja ystäviensä avustuksella. Pikkuli johdattaa mukaan iloisiin tarinoihin ja vahvoihin tunteisiin. Pikkulin maailma tarjoaa hyvin monen ikäiselle nähtävää ja koettavaa. Parhaimmillaan Pikkuli onkin koko perheen ystävä!

Pikkulin tarinat saivat alkunsa Lennä Pikkuli, lennä! ­-lastenkirjassa (tarina Metsämarja Aittokoski, kuvitus Elli Vuorinen). Televisiosarjassa Pikkulin hahmot piipittävät lintukielellä, mutta abstraktit asiat, kuten tunteet, haaveet ja pelot, esitetään kuvakuplina.

PIKKULIn maailmassa tärkeimmät asiat ovat:

  • perhe ja ystävät

  • ilo ja leikki

  • tutkiminen ja oppiminen

  • luonto ja ympäristö

Pikkulin maailma sai alkunsa seuratessani lasteni suhdetta itseensä ja ympäristöönsä. Perhe ja ystävät ovat Pikkulille todella tärkeitä. Lisäksi toisten auttaminen, yhä uudestaan yrittäminen ja omien tunteiden ilmaiseminen nousevat esiin keskeisinä teemoina.

Metsämarja AittokoskiPikkuli-hahmon luoja